Pelle Wessman

Things about me and the world around us

Presentationer, konferenser och meetups

Det verkar vara högsäsong för konferenser, meetups, camps etc just nu. Inte nog med att Tomas Wennströms tanke kring en liten kul träff för socialawebbenfolk har nått en enorm uppslutning på över 230 personer och måste anses vara obligatorisk för allt socialawebbenfolk i Sverige - dessutom är det nu i maj tre stycken nordiska DrupalCamps och en helt galen nördvecka för folket i Stockholm.

Själv kommer jag att representera Good Old på DrupalCamp i Köpenhamn och Stockholm. Kommer i Danmark hålla en mindre presentation med en annan utvecklare, Hugo, kring de moduler vi utvecklat och släppt öppet och kommer i Stockholm att själv hålla i en presentation av ett case för sajterna Esloved.se och Malmotown.com som jag varit med och utvecklat på Good Old.

När jag väl är uppe i Stockholm så tänkte jag ta chansen att stanna kvar där ett tag. Kommer nästan måndag till torsdag första veckan i juni att jobba från Good Olds stockholmskontor för att bl.a. ha chans att gå på Mozillas meetup på tisdagen och geek meet på torsdagen, men också för att träffa lite andra människor över en lunch eller så och utforska vår huvudstad lite i allmänhet.

Om någon skulle vilja träffas under tiden jag är i Stockholm, 30 maj till 4 juni, så hojta till - vore kul!

Förutom de meetups som jag ska på är det under dunderveckan i slutet av maj alltså också ett tredje DrupalCamp, det i Helsingfors, samt något så spännande som TechChrunch Nordic.

See mentions of this post
Have you written a response to this? Let me know the URL: